Kuantiti, pilihan dan nilai input yang anda pilih akan dihantar secara automatik bersama permintaan anda.
belakangMenghantar
Terima kasih atas permintaan anda, yang telah berjaya diserahkan. Kami akan memproses permintaan anda secepat mungkin.
Tutup
Pengedap tarik-melalui keselamatan tinggi FlexiGrip 350 M boleh digunakan dalam pelbagai cara. Khususnya, ia digunakan untuk mengamankan kontena laut, trak kotak, gerabak kereta api, badan pertukaran dan kontena pengangkutan besar lain.
Dengan pengedap tarik-melalui ini, mekanisme penguncian terletak dalam badan aluminium anod berwarna. Untuk menutup FlexiGrip 350 M, wayar pengedap ditolak melalui bukaan yang disediakan dalam badan pengedap, dengan itu membentuk gelung yang boleh dilaraskan ke arah tarikan. Ini mesti sentiasa diketatkan apabila menggunakan meterai.
Dengan ketebalan wayar 3,5 mm, FlexiGrip 350 M memenuhi keperluan keselamatan yang tinggi. Selain pengedap, kabel keluli yang kuat juga menyediakan keselamatan mekanikal untuk menutup bekas pengangkutan.
Versi standard FlexiGrip 350 M mempunyai huruf dengan penomboran 6 digit berturut-turut pada badan meterai. Individualisasi dengan kod bar anda sendiri, urutan nombor khas, logo atau teks maksimum 15 aksara adalah mungkin (lihat tab "Individu"). Anda juga boleh meminta warna dan panjang wayar individu di sini.
Meterai dikeluarkan dengan pemotong kabel atau pemotong bolt. Apabila FlexiGrip 350 M dipotong, hujung wayar pengedap merebak supaya ia tidak lagi boleh ditolak ke dalam bukaan badan pengedap (wayar NPC).
Meterai kastam FlexiGrip 350 M versi kastam yang serupa telah melepasi spesifikasi dan ujian ketat oleh pihak berkuasa kastam untuk "penutupan khas" - tanda kualiti yang menunjukkan kualiti tinggi meterai ini.